Omsk

25.7.2019 - 26.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Guest House A-suite, Zhukov Inn sekä Hotel Tourist ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Omsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Omsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Omsk

alkaen 37 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Omsk?

9,8
Perhematkailijat
9,6
Historian harrastajat
7,2
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (7)
Deborah
DeborahKuala Lumpur
15.9.2015

A laid back atmosphere with lots of parks and gardens to roam at. I chose Omsk as a stopover to break my train journey up so that I don't need to spend 72 hours on the train, instead 40 hours from Omsk to Moscow. The city is beautiful to explore with many new cafes and restaurants popping up. Walk around the city and admire structures like the Fine Arts Museum, Tobolsk Gate and the Slacker Workman Statue. Pop into Coffee & Rooms cafe for a nice lunch and superb coffee!

Mickael Morgan
Mickael Morgan
27.12.2012

shit place.Terrible city.

Maxim Sinyagin
Maxim SinyaginMoskova
1.6.2012

Kirill Litovchenko
Kirill LitovchenkoVladivostok
5.3.2013

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 23 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Omskssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 31 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 28 € per yö. Tämä on 6 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 27 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Omsk odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 19,3 °C/66,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 25,3 °C/77,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −22,5 °C/−8,5 °F.
Kohteen Omsk lähin lentokenttä on Omsk (OMS) (4,64 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä