Novosibirsk

23.10.2019 - 24.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Avanta Hotel Centre, Gorskiy City Hotel sekä Marins Park Hotel Novosibirsk ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Novosibirsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Novosibirsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Novosibirsk

alkaen 34 €
alkaen 53 €
alkaen 125 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Novosibirsk?

9,8
Historian harrastajat
8,7
Taiteen ja designin ystävät
7,5
Ulkoilmaihmiset
7,5
Seikkailumatkailijat
7,4
Opiskelijat
Jäsenten arvostelut (11)
Alex T
Alex T
18.8.2019

One of the most boring places on the planet. Few scientists and huge plane with traffic jams.

Sledge Asare Bediako
Sledge Asare BediakoAccra
13.9.2016

I love this city with their greatest and lovely extraordinary winter. Playing football outside with good people when the temperature was about 33 degrees Celsius

Kelly Paras
Kelly ParasWashington
23.8.2016

Novosibirsk is probably everything that you think Siberia is not. This is a metropolis of 1.5 million people! I was shocked when I stepped off the train as I had been picturing a sleepy town full of old Babushkas. The city is full of statues and monuments and has a charming blend of old school Soviet architecture and modern design.

Elena sssss
Elena sssss
9.8.2019

Все кайф

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 27 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Novosibirskssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 29 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 27 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 28 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Novosibirsk odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 3,4 °C/38,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 25,5 °C/77,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −22,2 °C/−8,0 °F.
Kohteen Novosibirsk lähin lentokenttä on Novosibirsk (OVB) (19,21 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä