Herson

16.12.2019 - 17.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Tihaya Gavan, Optima Kherson sekä Hotel Metallurg - Hostel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Herson perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Herson klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Herson

alkaen 45 €
alkaen 46 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 20 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Hersonssa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 25 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta joulukuussa viime vuonna oli 23 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Herson odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on 0,1 °C/32,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 27,5 °C/81,5 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −4,6 °C/23,7 °F.
Kohteen Herson lähin lentokenttä on Herson (KHE) (4,51 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Mykolajiv (70,44 km)

Suunnittele matka kohteeseen Ukraina