Lusaka

26.9.2019 - 27.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Best Western Plus Lusaka Grand Hotel, InterContinental Hotels Lusaka sekä Palmwood Lodge ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Lusaka perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Lusaka klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Lusaka

alkaen 57 €
alkaen 84 €
alkaen 112 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 50 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Lusakassa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 63 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 64 € per yö. Tämä on 14 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 55 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Lusaka odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 22,2 °C/72,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä lokakuu, jonka keskilämpötila on 32,0 °C/89,6 °F. Viilein kuukausi on heinäkuu, jonka keskilämpötila on 8,3 °C/46,9 °F.
Kohteen Lusaka lähin lentokenttä on Lusaka (LUN) (19,52 km).

Suunnittele matka kohteeseen Sambia