Lusaka

6.3.2020 - 7.3.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Protea Hotel Lusaka Cairo Road, Radisson Blu Hotel Lusaka sekä Protea Hotel Lusaka Tower ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Lusaka perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Lusaka klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Lusaka

alkaen 75 €
alkaen 110 €
alkaen 170 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 52 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Lusakassa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 65 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 56 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 58 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Lusaka odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on 22,2 °C/71,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä lokakuu, jonka keskilämpötila on 32,0 °C/89,6 °F. Viilein kuukausi on heinäkuu, jonka keskilämpötila on 8,3 °C/46,9 °F.
Kohteen Lusaka lähin lentokenttä on Lusaka (LUN) (19,52 km).

Suunnittele matka kohteeseen Sambia