Bata

28.9.2019 - 29.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Ibis Bata on yksi parhaiten arvostelluista hotelleista kohteessa Bata perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bata klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita yllä olevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bata

alkaen 71 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 113 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Batassa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 137 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 118 € per yö. Tämä on 8 % edullisempi kuin keskiarvohinta 129 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bata odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 17,8 °C/64,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä tammikuu, jonka keskilämpötila on 25,8 °C/78,4 °F. Viilein kuukausi on syyskuu, jonka keskilämpötila on 16,2 °C/61,2 °F.
Kohteen Bata lähin lentokenttä on Bata (BSG) (5,94 km).

Suunnittele matka kohteeseen Päiväntasaajan Guinea

Paikassa Bata ja sen lähellä