Bata

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Galerias I&R sekä ibis Bata ovat parhaiten arvosteltuja hotelleja kohteessa Bata perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bata klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bata

alkaen 72 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 89 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Batassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 143 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 118 € per yö. Tämä on 6 % edullisempi kuin keskiarvohinta 127 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bata odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 22,7 °C/72,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä tammikuu, jonka keskilämpötila on 25,8 °C/78,4 °F. Viilein kuukausi on syyskuu, jonka keskilämpötila on 16,2 °C/61,2 °F.
Kohteen Bata lähin lentokenttä on Bata (BSG) (5,94 km).

Suunnittele matka kohteeseen Päiväntasaajan Guinea

Paikassa Bata ja sen lähellä