Mérida

16.12.2019 - 17.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Flamingo Merida, Hotel del Gobernador sekä City Express Mérida ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Mérida perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Mérida klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Mérida

alkaen 37 €
alkaen 50 €
alkaen 68 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Mérida?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,0
Ulkoilmaihmiset
8,8
Historian harrastajat
8,3
Perhematkailijat
8,3
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (58)
Azucena  de la Rosa
Azucena de la Rosa
4.9.2019

Muy tranquila, muy limpia, mucho folclor, comida rica, tradiciones mexicanas muchas, cultura maya, tiene demasiados lugares a donde ir

Giovana  Medina
Giovana Medina
21.6.2019

Excelente lugar para vacacionar, hay desde cenotes hasta lugares nice para comer, chichen, progreso, Celestun

Elda Aurora
Elda Aurora
27.4.2019

Un lugar con una arquitectura impresionante, con muchos lugares para conocer, sobre todo unos cenotes que no puedes dejar de visitar.

Paty Robles
Paty Robles
28.1.2019

You can not go without visiting Rio Lagartos, La Laguna Rosa, Las Coloradas, Puerto Progreso, the dances and troubadours on Thursday nights at a Plaza Santa Lucia in the historic center of Merida, eat at the Chaya Maya, stroll along Paseo from Montejo, go to the Palacio de la

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 40 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Méridassa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 48 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 38 € per yö. Tämä on 17 % edullisempi kuin keskiarvohinta 45 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Mérida odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on 24,4 °C/75,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä toukokuu, jonka keskilämpötila on 37,4 °C/99,3 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 17,6 °C/63,7 °F.
Kohteen Mérida lähin lentokenttä on Mérida (MID) (5,13 km).

Suunnittele matka kohteeseen Meksiko