El Palomar

8.4.2020 - 9.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Buenos Aires Inn Apart y Hotel, Hotel Boutique Raco de Buenos Aires sekä Art Suites ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa El Palomar perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa El Palomar klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa El Palomar

alkaen 52 €
alkaen 86 €
alkaen 153 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 43 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi El Palomarssa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 139 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 64 € per yö. Tämä on 17 % edullisempi kuin keskiarvohinta 76 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen El Palomar lähin lentokenttä on El Palomar (EPA) (7,61 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Buenos Aires Jorge Newbery (18,37 km) Buenos Aires Ministro Pistarini (31,83 km) La Plata (73,72 km)

Suunnittele matka kohteeseen Argentiina