Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Ancona - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
sixt
eury
hert
erac

Autonvuokraus Anconan lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi tutustua nähtävyyksistään tunnettuun Urbinoon tai Monti Sibillinin kauniiseen kansallispuistoon, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Anconan lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Anconan lentokentällä?

Anconan lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Hertz, Avis, Alamo, Maggiore, Budget, Avis, Europcar ja Sixt. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat Anconan lentokentän sisääntuloaulan ympäristössä.

Tankkausasemat lähellä Anconan lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Anconan lentokentän edustalta löytyy muutamakin huoltoasema, kuten Esso ja Carburanti Rizzuto. Lyhyen matkan päässä olevasta Anconan keskustasta rannan tuntumasta löytyy useampi huoltoasema.

Anconan lentokentän ympäristö autolla

Lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Anconan keskustasta. Lentokentältä pääsee eritasoliittymää pitkin suoraan Roomaan, Milanoon ja Bariin kulkeville moottoriteille.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Anconan ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Anconan lentokentältä.

Monti Sibillini

Marchen maakunnassa matkailevien autoilijoiden kannattaa ehdottomasti käydä Monti Sibillinin vuoristossa sijaitsevassa kansallispuistossa eli tuttavallisemmin Parco Nazionale dei Monti Sibillinissa. Vuoristoon ei itseasiassa edes pääse kovin helposti julkisilla liikennevälineillä, joten auto tulee matkalla tarpeeseen. Vuoristossa voi myös majoittautua, koska sieltä löytyy majataloja ruokailumahdollisuuksilla. Useimmat vuoren huipuista ylettyvät jopa 2000 metrin korkeuteen.
Anconan lentokentältä Monti Sibilliniin ajaa noin kahdessa tunnissa tien A14/E55 kautta.

Urbino

Urbino tunnetaan Marchen maakunnan kaupungeista parhaiten. Tämä johtuu erityisesti sen monipuolisesta kulttuuritarjonnasta: Urbinossa voi perehtyä niin renessanssiajan taidekokoelmiin kuin historiallisiin nähtävyyksiinkin. Ja et varmaankaan tiennyt, että koko Urbinon kaupunki löytyy myös Unescon maailmanperintölistalta.
Anconan lentokentältä Urbinoon ajaa noin tunnissa tien SS73bis ja A14/E55 kautta.

Ancona

Italiassa sijaitsevan Marchen maakunnan pääkaupunki Ancona ei ole kovin viehättävä lomakaupunki, ja se onkin monelle vain välikulkupaikka esimerkiksi matkalla Toscanaan tai Kroatiaan, jonne sieltä pääsee laivalla. Kannattaa kuitenkin antaa Anconalle ainakin yksi päivä matkastaan, koska sen uumenista voi löytää mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Esimerkiksi persoonallinen vanhakaupunki ja renessanssiajan palatsi ovat näkemisen arvoisia. Ja pizzallahan Anconassa kannattaa ehdottomasti piipahtaa, se on taatusti täydellisen italialaista.
Anconan lentokentältä Anconan keskustaan ajaa noin 30 minuutissa A14/E55 tien kautta.

Pysäköinti

Anconassa, kuten muuallakin Italiassa, pysäköintivyöhykkeet on merkitty eri värisillä linjoilla. Valkoisella maalilla merkityt linjat tarkoittavat, että pysäköinti on ilmaista, mutta pysäköimisaika voi olla näillä paikoilla rajallinen. Sinisin linjoin maalatut paikat ovat maksullisia, ja keltaisille paikoille ei ole tavallisilla autoilijoilla asiaa. On hyvä muistaa, että Anconassa pysäköinti voi olla haastavaa yksisuuntaisten ja ahtaiden katujen takia. Automatkailijoiden kannattaakin suosia paikallisia parkkihalleja.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.