Kartta

Lentoyhtiöt: Czech Airlines

Czech Airlines on lennättänyt matkaajia maailman taivailla jo lähes 100 vuoden ajan. Vuosittain yli 5,5 miljoonaa matkaajaa pääsee haluamaansa määränpäähän yhtiön avulla. Czech Airlinesin pääsolmukohtana toimii Prahan lentokenttä, josta se operoikin suurimman osan lentoreiteistään. Lentoja Czech Airlines tarjoaa 50 kohteeseen eri puolille Aasiaa ja Eurooppaa. Czech Airlinesin matkaajista pitää päivittäin huolen yhtiön 5440 työntekijää.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Czech Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Czech Airlines tarjoaa neljä eri tapaa tehdä lähtöselvitys. Näitä ovat verkossa tehtävä online-lähtöselvitys, mobiililähtöselvitys, lentokentällä tehtävä itsepalveluautomaattilähtöselvitys sekä lähtöselvitystiski. Lentoyhtiö suosittelee lähtöselvityksen tekemiseksi verkkoa ja mobiilia, koska ne ovat matkaajille kaikkein helpoimmat ja nopeimmat tavat. Online-lähtöselvityksen etuna on se, että voit tulostaa tarkistuskorttisi suoraan ja myös valikoida istuimesi sen kautta. Mobiililähtöselvitys on erinomainen niille, joilla ei ole tulostusmahdollisuutta, koska saat tarkastuskorttisi suoraan puhelimeesi. Lentokenttälähtöselvitys on mattimyöhäisille ja niille, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä lähtöselvitystä etukäteen.

Matkatavarat ja kulut

Matkustamoon vietävät matkatavarat ovat matkustajille ensisijaisesti ilmaisia ja niiden mitoitussäännökset vaihtelevat matkustusluokittain. Economy Lite-, Plus- ja Flex-luokassa matkustavat saavat ottaa mukaansa yhden matkalaukun, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 55 x 45 x 25cm ja paino 8 kiloa. Business-luokan Business- ja Business Lite -luokan matkustajat saavat ottaa mukaansa kaksi laukkua. Kaikki muut matkustusluokat voivat ottaa mukaansa vielä yhden henkilökohtaisen tavaran paitsi Economy Lite -luokan matkustajat. Lite-luokan matkustajilla ei ole myöskään oikeutta ottaa mukaansa kirjattavia matkalaukkuja. Plus- ja Flex-luokan matkustajat voivat kirjata mukaansa yhden laukun ja Business-luokan matkustajat kaksi laukkua.

Istuimet

Czech Airlinesilla voit varata istuimesi etukäteen joko ilmaiseksi tai saada juuri haluamasi istuimen pienellä lisähinnalla. Istuin on sinulle ilmainen, jos teet varauksen etukäteen verkosta, lennät Czech Airlinesin operoimalla lennolla tai olet ostanut lipun Plus-, Flex-, Business Lite- tai Business-hintaluokasta.

Varausmaksut ja muut maksut

Czech Airlines ei veloita matkaajiltaan varausmaksuja, vaan kaikki ylimääräiset maksut koskevat lisäpalveluja ja lippuihin liittyviä muutoksia.

Lisäpalvelut

Czech Airlines tarjoaa matkaajilleen mitä erilaisempia lisäpalveluja, jotka tekevät lentomatkasta henkilökohtaisemman. Näitä ovat esimerkiksi istuimet, joihin matkaajat voivat saada lisämukavuutta suuremmalla jalkatilalla tai paikan koneen etuosasta, mikä takaa nopeamman poistumisen lentokoneesta. Jos olet kovan luokan kulinaristi, voit varata Czech Airlinesilta oman gourmet-ruoka-annoksen - kylmänä tai kuumana. Hinnat ateriavaihtoehdoissa alkavat 9 eurosta eteenpäin. Czech Airlinesilla on käytössään myös omat mukavat lounge-tilat useilla eri lentokentillä. Esimerkiksi Mastercard-loungeen pääset nauttimaan rauhasta 490 CZK:lla.

Czech Airlines

4,5/5
828 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.