Lennot kohteesta Rooma kohteeseen Jooniansaaret

Lentotarjoukset kaupungista Rooma maahan Jooniansaaret

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Rooma maahan Jooniansaaret tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Rooma maahan Jooniansaaret

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:26 €, Korfu
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 32 min
Halvin lähtölentoasemaRooma Ciampino
Suosituin lentoyhtiöITA Airways

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Rooma kohteeseen Jooniansaaret seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 26 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Jooniansaaret, joka on 176 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Zakinthos on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Korfu on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Argostoli Kefalonia on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Rooma kohteeseen Jooniansaaret lähtevät keskiviikko 5. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Rooma Ciampino ja Rooma Fiumicino tarjoavat suorat lennot kohteeseen Jooniansaaret.
Jos lentosi lähtee kaupungista Rooma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Jooniansaaret, on Korfu. Halvin lentoasema kaupungin Korfu lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Korfu.
Kaupungin Rooma ja kohteen Jooniansaaret välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 31 minuuttia.
Suosituimmat lennot