Lennot kohteesta Orlando Florida kohteeseen New York

Lentotarjoukset kaupungista Orlando Florida maahan New York

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Orlando Florida maahan New York tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Orlando Florida maahan New York

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:65 €, New York
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 43 min
Halvin lähtölentoasemaOrlando kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAzul Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Orlando Florida kohteeseen New York seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 65 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle New York, joka on 208 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Orlando Florida lentoasemalle Syracuse on yleensä elokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Orlando Florida lentoasemalle Binghamton on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Orlando Florida lentoasemalle Plattsburghin ltk. on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Orlando Florida lentoasemalle Elmira on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Orlando Florida kohteeseen New York lähtevät tiistai 27. elokuuta 2024.
Lentoasemat Orlando kans.väl. ja Orlando Sanford tarjoavat suorat lennot kohteeseen New York.
Jos lentosi lähtee kaupungista Orlando Florida, halvin kaupunki, jonne lentää alueella New York, on New York. Halvin lentoasema kaupungin New York lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Nueva York Newark.
Kaupungin Orlando Florida ja kohteen New York välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 43 minuuttia.
Suosituimmat lennot