Lennot kohteesta Frankfurt am Main kohteeseen Split-Dalmatia

Lentotarjoukset kaupungista Frankfurt am Main maahan Split-Dalmatia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Frankfurt am Main maahan Split-Dalmatia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Frankfurt am Main maahan Split-Dalmatia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:124 €, Split
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 41 min
Halvin lähtölentoasemaFrankfurt-Hahn
Suosituin lentoyhtiöCroatia Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Split-Dalmatia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 124 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Split-Dalmatia, joka on 198 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Split on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Bol on yleensä elokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Split-Dalmatia lähtevät keskiviikko 26. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Frankfurt am Main tarjoaa suorat lennot kohteeseen Split-Dalmatia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Frankfurt am Main, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Split-Dalmatia, on Split. Halvin lentoasema kaupungin Split lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Split.
Kaupungin Frankfurt am Main ja kohteen Split-Dalmatia välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 41 minuuttia.
Suosituimmat lennot