Kartta

Halvat lennot kohteeseen Koh Samui / Samuin saari

Ko Samui on pienehkö saari Thaimaassa ja melkein yhtä suosittu matkakohde kuin Phuket. Koostaan huolimatta tällä paratiisisaarella on kaikkea mitä aurinkolomalainen kaipaa. Hotelleja, ostoskatuja, ravintoloita ja yökerhoja… kaikkea löytyy. Saarelta löytyy myös vielä ihania sademetsän koskemattomia kolkkia, joissa voi kuvitella olevansa saarella melkein yksin.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Ko Samuin tunnetuin nähtävyys on suuri , 12-metrinen Buddha-patsas saaren pohjois-osassa.  Yhtä kuuluisa käyntikohde on Lamai Beach, jossa kohoaa Grandmother -ja Grandfather-kivet. Ne symboloivat miehen ja naisen sukuelimiä. Saarella on myös useita temppeleitä, joista kuuluisin on Wat Khunaram Ko Samui. Temppelissä on näytillä muumioitunut munkki. Old House on kiinalaistyyppinen, yli 200-vuotta vanha samui-kulttuurin aikainen talo.
Ko Samui luonto tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä. Namtok Hin Latin vesiputous on upea luonnonilmiö, jossa kannattaa myös käydä uimassa. Saaren luoteiskulmassa sijaitsevassa Ang Thongin merikansallispuistossa pääsee tutustumaan saaren monimuotoiseen luontoon. Yli 40 pikkusaaresta koostuva puisto on oiva paikka harrastaa vaikka sukellusta.
Laem Setin jaThong Takhianin koralliriutat ovat upeata nähtävää, samoin kun saarella sijaitseva perhospuutarha. Kannattaa myös vierailla Bo Phutin –apinateatterissa. Tiger Zoo Ko Samuissa voi nähdä Bengalin tiikereitä ja leopardeja.
Ko Samuin hiekkarannat, ja varsinkin niistä tunnetuimmat Chaweng ja Lamai, tarjoavat upeat ja idylliset puitteet auringon ottoon ja ranta-aktiviteetteihin. Sukeltaminen, veneily ja vesiurheilulajit ovat täällä suosittuja. Kallioiden katveesta voi löytää myös ihania hiljaisia poukamia ja saaren pohjoisrannikolla on rauhallisia hiekkarantoja.
Ruoka
Etelä-thaimaalainen ruoka on mausteista. Täällä kannattaa maistaa currya, riisinuudeleita kalacurrykastikkeessa tai chicken birayani -riisiruokaa. Suosittu paikallinen ruoka on suolatut munat. Samui on kuuluisa kookospähkinöistään, joita saa melkein mistä vain.
Myös kalaruoat ovat täällä yleisiä. Lomakeskittymistä löytyy paljon myös kansainvälisiä ravintoloita.

Shoppailu
Ko Samuilla riittää shoppailumahdollisuuksia, erityisesti suosituimpia lomakohteiden yhteydessä. Chawengilta löytyy vaikuttava määrä pikkuliikkeitä ja ostoskeskuksia, kuten esimerkiksi jättimäinen Central Festival Samui taiLamai.

Ilmasto
Ko Samuilla vallitsee trooppinen ilmasto ja siellä on lämmintä ja kosteaa ympäri vuoden. Kesällä Ko Samuilla on erittäin kuumaa ja pohjoismaalaiselle matkaajalle tämä kohde soveltuukin talviaikaan. Tosin silloinkin lämpötila kohoaa 25 asteen tuntumaan ja usein jopa korkeammaksi. Sadekausi osuu loka-joulukuulle, joten sydäntalvi onkin matkan kannalta paras ajankohta.

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Ko Samuihin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Koh Samui / Samuin saari lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.