Hotelleja paikassa Salina

Etsi paras hotelli kaupungissa Salina päivämäärien, hinnan tai mieltymysten mukaan

Vertaile satojen tarjoajien hotellitarjouksia samassa paikassa

Etsi kaupungista Salina erinomaiset arvosanat saaneita hotelleja, joihin sisältyy ilmainen peruutus

Luotettavat hotellit kaupungissa Salina

Katso kaikki hotellit kaupungissa Salina

hotel-map-preview-background
Kaikki verot ja lisäkulut sisältyvät hintaan

Etkö löydä sopivaa hotellia?

Hae kaikki paikan Salina lähellä saatavilla olevat hotellit. Löydä juuri sinulle sopiva hotelli.

Näytä lisää hotelleja

Luksus- vai budjettiloma?

Etsitpä sitten viiden tähden mukavuutta tai halpoja hintoja, me löydämme ne puolestasi, jotta voit rentoutua kunnolla vieraillessasi kaupungissa Salina.

Älä menetä hyvää tarjousta

Ota varaslähtö: täältä löydät edullisimmat matkat sekä uusimmat tarjoukset, vinkit ja uutiset.

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Inn Salina, Baymont by Wyndham Salina sekä Homewood Suites by Hilton Salina Downtown ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Salina perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Salina klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Löydä kaupungin Salina halvimmat hotellit: UKK:t

Kaupungin Salina odotettu keskilämpötila maaliskuutassa on 7°C. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuuta, jolloin keskilämpötila on 34°C. Viilein kuukausi on tammikuuta, jolloin keskilämpötila on -6°C. toukokuuta on sateisin kuukausi, ja tammikuuta on kuivin.
Voit aina tarvittaessa peruuttaa tai muuttaa hotellivaraustasi, mutta jos haluat suojata rahasi, etsi kaupungista Salina kohteita, joissa on ilmainen peruutus tai joustavat varausvaihtoehdot. Jotkut hotellit antavat sinun peruuttaa varauksen ja saada rahasi takaisin, jos suunnitelmasi muuttuvat.
Tietenkin! Halvin hotellitarjous, jonka löysimme tulevalle viikolle, on 52 € yöltä. Jos tarvitset hotellin seuraavien 24 tunnin kuluessa, löysimme sinulle majoituksen hintaan 52 € yöltä.
Keskimääräinen hotellin hinta viikolla on 100 € yöltä, ja keskimääräinen hinta viikonloppuisin on 86 €. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että edullisin päivä varata majoitus kaupungissa Salina voisi olla torstaina.
Kaupungin Salina lähin lentoasema on Salina (SLN), joka on 6.5 km päässä kaupungin Salina keskustasta.

Muita lentoasemia:

Manhattan (88.1 km)
Analysoimme tietoja ja saimme selville, että torstaina on halvin päivä varata hotelli kaupungissa Salina. Kallein päivä näyttää olevan tiistaina
3 tähden hotellin keskihinta kaupungissa Salina on tällä hetkellä noin 125 € yöltä. Halvin 3 tähden hotelli, jonka löysimme, on 59 € yöltä.
Jos olet menossa kohteeseen Salina lapsien kanssa, Days Inn by Wyndham Salina I-70, Baymont by Wyndham Salina tai Super 8 by Wyndham Salina I-70 saattavat sopia sinulle.
Käytämme suuntaa antavia hintoja tällä sivulla auttaaksemme sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän sivun hinnat ovat suuntaa antavia arvioita, jotka perustuvat matkustajien Skyscannerilla tekemiin hakuihin, ja ne voivat muuttua.

Lisää matkavaihtoehtoja