Mosonmagyaróvár

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Vml-Invest Apartmans Premium, Babos Panzio sekä Csillag ház ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Mosonmagyaróvár perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Mosonmagyaróvár klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Mosonmagyaróvár

alkaen 38 €
alkaen 51 €
alkaen 75 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 48 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Mosonmagyaróvárssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 76 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 57 € per yö. Tämä on 5 % edullisempi kuin keskiarvohinta 61 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Mosonmagyaróvár odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 15,9 °C/60,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 26,6 °C/79,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,8 °C/27,0 °F.
Kohteen Mosonmagyaróvár lähin lentokenttä on Bratislava (BTS) (32,73 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Wien (59,70 km)

Suunnittele matka kohteeseen Unkari