Kulusuk Island

28.11.2019 - 29.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? The Red House, Hotel Angmagssalik sekä Hotel Kulusuk ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kulusuk Island perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kulusuk Island klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 65 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kulusuk Islandssa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 157 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 148 € per yö. Tämä on 19 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 119 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Kulusuk Island lähin lentokenttä on Kulusuk Island (KUS) (3,24 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Tasiilaq (23,12 km)

Suunnittele matka kohteeseen

Paikassa Kulusuk Island ja sen lähellä