Bahir Dar

27.9.2019 - 28.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? BenMas Hotel, Abay Minch Lodge sekä Tana Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Bahir Dar perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bahir Dar klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bahir Dar

alkaen 28 €
alkaen 30 €
alkaen 41 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Bahir Dar?

9,8
Taiteen ja designin ystävät
9,8
Ulkoilmaihmiset
9,8
Vihreät matkailijat
6,1
Seikkailumatkailijat
5,6
Hengellisyyden etsijät
Jäsenten arvostelut (10)
Don Poisson
Don PoissonVancouver
6.1.2017

A very friendly town where the Blue Nile River exits Lake Tana. There are colourful markets, warm friendly people and boat trips on the Lake to very old monasteries. Some are closed to female visitors. Many boats made from Papyrus reeds can be seen traversing the lake.

Harold
HaroldBrooklyn
6.1.2017

The lakeside location gives this town a bit of charm. A reasonable place to spend a day or two relaxing poolside (though you probably won't want to get too close to the lake itself). The tourism highlight here is a boat trip around Lake Tana and its monasteries. References to this being Ethiopia's Riviera are a bit generous.

Aloha Ethiopia
Aloha EthiopiaBahir Dar
19.4.2016

Lovely city of bahir Dar is situated at the southern part of lake Tana.

Molla M
Molla MAddis Abeba
7.11.2013

Loved the new modern hotels and the monasteries

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 20 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Bahir Darssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 38 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 25 € per yö. Tämä on 9 % edullisempi kuin keskiarvohinta 28 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bahir Dar odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 15,6 °C/60,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 22,6 °C/72,7 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 8,0 °C/46,4 °F.
Kohteen Bahir Dar lähin lentokenttä on Bahar Dar (BJR) (0,75 km).

Suunnittele matka kohteeseen Etiopia