Awasa

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Haroni International Hotel, Haile Resort Shashemene sekä Zion Train Lodge ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Awasa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Awasa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Awasa

alkaen 28 €
alkaen 76 €

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 18 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Awasassa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 30 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 23 € per yö. Tämä on 7 % edullisempi kuin keskiarvohinta 25 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Awasa odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 16,6 °C/61,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä maaliskuu, jonka keskilämpötila on 22,7 °C/72,9 °F. Viilein kuukausi on marraskuu, jonka keskilämpötila on 9,3 °C/48,7 °F.
Kohteen Awasa lähin lentokenttä on Awassa (AWA) (0,83 km).

Suunnittele matka kohteeseen Etiopia