Awasa

26.8.2019 - 27.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Haile Resort Shashemene, Lewi Hotel Piazza sekä Zion Train Lodge ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Awasa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Awasa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Awasa

alkaen 121 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 19 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Awasassa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 33 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 22 € per yö. Tämä on 21 % edullisempi kuin keskiarvohinta 27 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Awasa odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 16,2 °C/61,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä maaliskuu, jonka keskilämpötila on 22,7 °C/72,9 °F. Viilein kuukausi on marraskuu, jonka keskilämpötila on 9,3 °C/48,7 °F.
Kohteen Awasa lähin lentokenttä on Awassa (AWA) (0,83 km).

Suunnittele matka kohteeseen Etiopia