Lennot lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai

Halvat lennot lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:102 €, Shanghai
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 13 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin186
Suosituin lentoyhtiöKorean Air

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Incheon International Airport lentoasemalle Shanghai Pudong kohteessa Shanghai.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 102 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Shanghai, joka on 168 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai on tällä hetkellä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Incheon International Airport kohteeseen Shanghai lähtevät tiistai 29. lokakuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Incheon International Airport, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Shanghai, on Shanghai. Halvin kaupungin Shanghai lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Shanghai Pudong.
Lentoaseman Incheon International Airport ja kohteen Shanghai välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 13 minuuttia.
Suosituimmat lennot