Kartta

Lennot Salzburgiin

Miten löydät halvat lennot Salzburgiin?

Salzburg taitanee olla ainoita kaupunkeja Euroopassa, jonne moni hinkuu juuri talviaikaan. Tämä Alppien ympäröimä kaupunki herää loistoonsa lumipeitteessä ja tarjoaa monenlaisia sympaattisia festivaaleja vierailijoiden iloksi. Hanki lennot Salzburgiin jo tänään ja saat taatusti odottamasti irtioton arjesta - myös talven keskellä! Skyscannerin kautta voit tutkia lukuisten lentoyhtiöiden lentoja Salzburgiin ja valikoida parhaimmat lentotarjoukset heti päältä!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Salzburgiin

Salzburgiin operoidaan lentoja Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Salzburgiin eivät olet Suomesta koskaan suoria, vaan vaativat yhden tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Salzburgiin?

Lentoja Salzburgiin lentävät Suomesta muun muassa Brussels Airlines, Turkish Airlines ja Lufthansa.

Salzburgin lentokentät

Salzburgin lentoasema tunnetaan myös arvokkaasti nimellä W. A. Mozartin lentoasema. Se sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Salzburgin keskusta-alueesta sekä 2 kilometriä Saksan rajalta. Lentokentältä on mainiot ja monipuoliset yhteydet Salzburgin keskustaan. Sinne pääsee joko taksilla, junalla tai bussilla. Bussit kulkevat 10-20 minuutin välein ja junat 15-20 minuutin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Salzburgissa?

Salzburg herää loistoonsa samaan aikaa kuin sen monet puistot ja puutarhatkin eli keväällä. Säiden osalta tämä aika ei kuitenkaan ole kaupungin parhainta, koska tuulet voivat olla vilpoisia. Suosittelemmekin hankkimaan lennot Salzburgiin syksymmällä, jolloin romanttiset kävelyt puutarhoissa ovat vielä miellyttävän lämpöisiä ja ympäri paljon kaunista katseltavaa. Salzburgiin saavutaan talvisin nauttimaan hiihtämisestä ja laskettelusta, mikä on omiaan täyttämään kaupungin hotellit sesonkiaikoihin eli marraskuusta maaliskuuhun.

Mitä nähdä ja tehdä Salzburgissa?

Mozartin syntymäkaupunkinakin tunnettu Salzburg hurmaa matkaajat rikkaalla kulttuurielämällään, huikeilla nähtävyyksillään, talviaktiviteeteillaan ja kauneudellaan, joka saa matkaajan tuntemaan itsensä täysin arkimaailmasta irti. Salzburg onkin täydellinen kaupunkilomakohde! Talvisin sinne suunnataan lumen perässä, mutta kaiken ulkoaktiviteetin ohessa voi tutustua sen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Salzburgin vanhakaupunki on kaikkein merkittävin vierailukohde kaupungissa ja se tarjoaa tutkittavaa vaikka koko lomasi ajaksi. Vanhassakaupungissa sijaitsevat myös Salzburgin parhaimmat ravintolat ja kahvilat sekä yökerhot. 1000-luvulla rakennettu Festung Hohensalzburgin linnake on turistien suosikkikohde ja sen sisällä sijaitsee myös mielenkiintoisia museoita ja gallerioita. Dom Quartierin historiallisessa keskittymässä voit taas tutustua useampaan nähtävyyteen kerralla. Siellä voit vierailla esimerkiksi Tuomiokirkossa ja Residenz-palatsissa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Fastung Hohensalzburg, Hellbrunn Palace, Nonnberg Abbey, Mirabell Palace

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Salzburg lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.