Lennot kohteesta New York kohteeseen Maine

Lentotarjoukset kaupungista New York maahan Maine

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista New York maahan Maine tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista New York maahan Maine

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:126 €, Portland
Halvin kuukausi lentääheinäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 35 min
Halvin lähtölentoasemaNew York John F Kennedy
Suosituin lentoyhtiöWestJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista New York kohteeseen Maine seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 126 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Maine, joka on 255 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Portland on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Augusta on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Bar Harbor on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Presque Isle on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista New York kohteeseen Maine lähtevät keskiviikko 31. heinäkuuta 2024.
Lentoasemat New York John F Kennedy ja Nueva York Newark tarjoavat suorat lennot kohteeseen Maine.
Jos lentosi lähtee kaupungista New York, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Maine, on Portland. Halvin lentoasema kaupungin Portland lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Portland.
Kaupungin New York ja kohteen Maine välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 35 minuuttia.
Suosituimmat lennot