Lennot kohteesta Milano kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Milano maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Milano maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Milano maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:392 €, San Francisco
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Halvin lähtölentoasemaMilano Malpensa

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Milano kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 392 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 750 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle San Luis Obispo on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle San Francisco kans.väl. on yleensä lokakuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Oakland Metropolitan Oak on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Los Angeles kans.väl. on yleensä marraskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Milano kohteeseen Kalifornia lähtevät maanantai 14. lokakuuta 2024.
Tällä hetkellä suoria lentoja kaupungista Milano kohteeseen Kalifornia ei ole, mutta voit silti lentää välilaskulla.
Jos lentosi lähtee kaupungista Milano, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on San Francisco. Halvin lentoasema kaupungin San Francisco lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on San Francisco kans.väl..
Suosituimmat lennot