Lennot kohteesta Milano kohteeseen Ontario

Lentotarjoukset kaupungista Milano maahan Ontario

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Milano maahan Ontario tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Milano maahan Ontario

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:373 €, Toronto
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika8 t 39 min
Halvin lähtölentoasemaMilano Malpensa
Suosituin lentoyhtiöNeos Air

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Milano kohteeseen Ontario seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 373 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Ontario, joka on 646 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Thunder Bay on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Ottawa kans.väl. on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Toronto Pearson kans.väl. on yleensä syyskuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Windsor on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Milano kohteeseen Ontario lähtevät keskiviikko 15. tammikuuta 2025.
Lentoasema Milano Malpensa tarjoaa suorat lennot kohteeseen Ontario.
Jos lentosi lähtee kaupungista Milano, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Ontario, on Toronto. Halvin lentoasema kaupungin Toronto lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Hamilton.
Kaupungin Milano ja kohteen Ontario välinen keskimääräinen lentoaika on 8 tuntia ja 39 minuuttia.
Suosituimmat lennot