Lennot lentoasemalta Colombo Bandaranayake kohteeseen Île-de-France

Halvat lennot lentoasemalta Colombo Bandaranayake kohteeseen Île-de-France

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Colombo Bandaranayake kohteeseen Île-de-France tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Colombo Bandaranayake kohteeseen Île-de-France

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:460 €, Pariisi
Halvin kuukausi lentääheinäkuu
Keskimääräinen lentoaika11 t 15 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin4
Suosituin lentoyhtiöSriLankan Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Colombo Bandaranayake lentoasemalle Pariisi Charles de Gaulle kohteessa Île-de-France.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Colombo Bandaranayake kohteeseen Île-de-France seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 460 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Île-de-France, joka on 758 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Colombo Bandaranayake lentoasemalle Pariisi Charles de Gaulle on tällä hetkellä joulukuuta.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Colombo Bandaranayake lentoasemalle Pariisi Beauvais on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Colombo Bandaranayake kohteeseen Île-de-France lähtevät lauantai 13. heinäkuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Colombo Bandaranayake, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Île-de-France, on Pariisi. Halvin kaupungin Pariisi lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Pariisi Beauvais.
Lentoaseman Colombo Bandaranayake ja kohteen Île-de-France välinen keskimääräinen lentoaika on 11 tuntia ja 15 minuuttia.
Suosituimmat lennot