Lennot kohteesta Jakarta kohteeseen Itä-Jaava

Lentotarjoukset kaupungista Jakarta maahan Itä-Jaava

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Jakarta maahan Itä-Jaava tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Jakarta maahan Itä-Jaava

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:107 €, Surabaya
Halvin kuukausi lentäätoukokuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 34 min
Halvin lähtölentoasemaJakarta Soekarno-Hatta
Suosituin lentoyhtiöCitilink

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Jakarta kohteeseen Itä-Jaava seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 107 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Itä-Jaava, joka on 136 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Blimbingsari on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Surabaya on yleensä toukokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Malang on yleensä toukokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Jakarta kohteeseen Itä-Jaava lähtevät tiistai 28. toukokuuta 2024.
Lentoasemat Jakarta Soekarno-Hatta ja Halim Perdana Kusuma tarjoavat suorat lennot kohteeseen Itä-Jaava.
Jos lentosi lähtee kaupungista Jakarta, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Itä-Jaava, on Surabaya. Halvin lentoasema kaupungin Surabaya lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Surabaya.
Kaupungin Jakarta ja kohteen Itä-Jaava välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 33 minuuttia.
Suosituimmat lennot