Kartta

Halvat lennot kohteeseen Adana

Adana
Vielä matkailukohteena tuntematon Adana on vanha ja historiallinen kaupunki Turkissa. Jo 6000 eKr. perustettu Adana on Turkin neljänneksi suurin kaupunki. Kaupunki on jakautunut moderniin, koko ajan rakentuvaan uuteen kaupunkiin sekä paikoitellen huonokuntoiseenkin vanhaan kaupunkiin. 

Nähtävyydet
Adanan vanhassa kaupungissa on mukava kävellä ja ihailla vaikka alueen Kellotornia.
Kaupungista löytyy myös muutamia museoita. Arkeologinen museo, Etnografinen museo sekä Misis Mosaiikki-museo ovat käymisen arvoisia. Uusista kohteista kannattaa vierailla Sabancin moskeijassa. Kaupungin keskuspuisto Adana Merkez on vehreä keidas keskellä kaupunkia, jossa voi viettää aurinkoista päivää.

Kaupunki on kuuluisa myös silloistaan. Varda-silta nähtiin taannoin Skyfall-elokuvassa. Catalan-silta sen sijaan on Turkin pisin silta. Uimassa kannattaa käydä Akyatanin laguunissa taiKapuzbasin vesiputouksilla. Kaupungista löytyy myös vesipuisto Aqualand. Keskikaupungilta löytyy muutamia yleisiä saunoja sekä perinteikkäitä turkkilaisia kylpylöitä.

Kaupungin ulkopuolella on useita muinaisia kaupunkeja, kuten Magarsus, Ayas, Commana, Castabala ja Misis.

Shoppailu
Adanasta löytyy neljä ostoskeskusta Optimum, Galleria, M1 jaCarrefour.  Näistä löytyy kaikki kansainväliset merkkituoteliikkeet.

Ruoka
Adanan nimikkoannos on tulinen Adana Kebap, jota saa useista kaupungin ravintoloista. Kaupungista saa niin turkkilaista kuin kansainvälistäkin ruokaa. Kannattaa kokeilla myös turkkilaista jäätelöä!

Ilmasto
Adanassa on tyypillinen välimerellinen ilmasto. Talvet ovat leutoja ja sateisia, kesät kuumia ja kuivia. Jos ei välitä todella kuumasta, Adanaan kannata suunnata keväällä tai syksyllä.
Lennot
Adanaan pääsee kätevästi yhdellä välilaskulla monien Keski-Euroopan kaupunkien kautta. Skyscannerilta löydät parhaat lennot Adanaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.


Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Adana lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Adana on yksi lentokenttä: Adana.
Qatar Airways, Singapore Airlines, Flynas, Pegasus Airlines, SunExpress, Alitalia, Corendon Airlines sekä Turkish Airlines lentävät suoraan kohteeseen Adana.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Adana on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.