COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset lentokentat Parhaat lentotarjoukset lähimmältä lentokentältäsi Skyscannerin avulla

Kaikki artikkelit

Parhaat lentotarjoukset lähimmältä lentokentältäsi Skyscannerin avulla

Oletko pohtinut, miten löytäisit ne parhaat, halvimmat lentotarjoukset? Älä mieti enää, vaan tartu tilaisuuteen. Skyscanner vinkkaa sinulle, kuinka löydät ja varaat halvimmat lentotarjoukset. Ne ovat vain muutaman klikkauksen päässä!

1. Käytä Skyscannerin matkahakukonetta

Aina parhaat lentotarjoukset löydät tietysti käyttämällä meidän matkahakukonettamme! Löydät lentotarjoukset nopeasti ja näpäärästi. Ja aina ilmaiseksi ja täysin puolueettomasti. Me emme suosi tiettyjä lentoyhtiöitä tai matkanjärjestäjiä emmekä peri mitään lisämaksuja. Me vertaamme tuhansia matkakohteita ja miljoonia lentoja, ja sinä saat parhaat lentotarjoukset vain muutamalla klikkauksella!

Lue lisää asiakassitoumuksestamme.

Matkahakukone

2. Kerro kotilentokenttäsi

Jos sinulla ei vielä ole Skyscanner-tiliä, rekisteröidy nyt. Mene sivuillemme, klikkaa Kirjaudu sisään ja rekisteröidy kirjoittamalla tietosi lomakkeeseen. Nopeaa ja helppoa.
Kun olet rekisteröitynyt, voit muuttaa tilisi asetuksia. Perustietojen, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, lisäksi lomakkeen alareunasta löydät kohdan, johon voit tallentaa kotilentokenttäsi.

Luo Skyscanner-tili

3. Etsi lentotarjoukset kartalta

Lentotarjouksia löytyy lähellä ja kauas. Kun haluat nähdä kaikki lentotarjoukset yhdellä silmäyksellä, käytä Skyscannerin hintavertailukarttaa! Kohdista karttaa, zoomaa ja säädä, valitse lentojen hinta ja matka-aika. Vain pari klikkausta ja näet parhaat ja halvimmat lentotarjoukset kartalla.

Lue lisää kätevästä hintavertailukartasta!

Karttahaku

4. Löydä lentotarjoukset mihinpäin maailmaa tahansa!

Etsitkö matkainspiraatiota? Kelpaisiko sinulle lentotarjoukset mihin päin maailmaa tahansa? Me autamme. Käytä näppärää hakuamme ja kirjoita matkakohteeksi ”Kaikkialle”. Saat näkyviin listan, josta löydät kaikki lentotarjoukset, maittain hintajärjestyksessä! Selaa, etsi ja löydä halvimmat lentotarjoukset mihin tahansa.

Lue lisää vinkkejä, miten haet lentolippuja kaikkialle!

Lentoliput ympäri maailman

5. Etsi lentotarjoukset myös lähilentokentille

Oletko matkalla Lontooseen ja haluat parhaat lentotarjoukset? Älä etsi lentoja vain tietylle lentokentälle, laajenna hakuasi ja saatat bongata vieläkin edullisemmat lennot! Lennot Lontoon Gatwickiin ja Heathrow’lle saattavat olla aivan eri hintaisia. Ole siis avarakatseinen ja valitse matkahaussamme kohta Lisää lähiseudun lentokentät ja saat aina vain enemmän valinnanmahdollisuuksia ja lentotarjouksia!

Lue lisää vinkkejä, kuinka löydät parhaat lentotarjoukset lähimmältä lentokentältäsi.

Lentokenttä

6. Aseta hintahälytykset etsimään parhaat lentotarjoukset puolestasi

Haluatko lentotarjoukset tuoreena sähköpostiisi? No tietenkin! Kun olet valinnut suosikkireittisi ja matka-ajan, voit asettaa hintahälytykset tarkkailemaan hintoja puolestasi. Me ilmoitamme sinulle, kun hinnat muuttuvat ja sinä saat näppärästi lentotarjoukset omaan postilaatikkoosi. Ei siis turhaa matkastressiä!

Lue lisää hintahälytyksestä ja vinkkimme halpojen lentojen nappaamiseen.

Laita Hintavahti töihin

7. Tilaa Skyscannerin uutiskirje

Haluat varmasti ajantasaista tietoa kaikista lentotarjouksista ja edullisista matkakohteista? Saat kaikkea tätä sekä lisäinspiraatiota matkallesi, kun tilaat Skyscannerin uutiskirje. Me kerromme, mihin kohteisiin löytyy lentotarjouksia ja milloin!

Uutiskirjeen tilaaminen helppoa ja näppärää, lue lisää!

Uutiskirjeissä lentotarjouksia

8. Parhaat lentotarjoukset missä ja milloin vain

Skyscanner kätevä matkasovellus tuo halvimmat lentotarjoukset suoraan puhelimeesi! Lataa palkittu ja helppokäyttöinen matkasovellus iPhoneen tai Andriod-puhelimeen. Sovellus vertailee, etsii ja löytää lentotarjoukset juuri sille reitille ja sille ajalle kuin sinä haluat. Tai anna sovelluksen inspiroida sinua: Me vinkkaamme, mihin ja milloin parhaita lentotarjouksia on varattavissa.

Lataa Skyscannerin näppärä matkasovellus iPhoneen tai Android-puhelimeen.

Matkasovellus

Lue myös nämä:

12 kätevää varustetta matkalle
Skyscanner esittelee nyt 12 matkailijan hyödyllistä varustetta, joiden avulla matkastasi tulee entistä mukavampi!

Mitä maksaa lentokentälle pysäköinti?
Skyscanner keräsi Suomen keskeisimpien lentokenttien pysäköintihinnat käteviin taulukoihin.

Mitä voit pakata käsimatkatavaroihisi ja mitä et? Lue lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden rajoituksista. Kaikki tiedot nyt kätevästi taulukkona!

Esittelyssä parhaat matkasovellukset puhelimeen ja tablettiin
Kyllähän sinäkin matkustat puhelin taskussasi? Tässä lisää tietoa niistä sovelluksista, joita sinun ehdottomasti kannattaa ladata, kun lähdet reissuun!

Etsitkö lentoja minne vain?
Oletko kyllästynyt matkustamaan aina samoihin paikkoihin? Tai etkö keksi, mihin lentäisit? Entä jos me Skyscannerilla ehdottaisimme sinulle, mihin lähteä?

Kiinnostavatko äkkilähdöt? Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään
Äkkilähtötarjouksia kannattaa etsiä Skyscannerin avulla. Jos olet valmiina lähtemään reissuun aivan viime hetkillä, saatat saada lentoliput hyvin edulliseen hintaan!

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.