COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset Parhaat matkasovellukset top 15 puhelimeen ja tabletille

Kaikki artikkelit

Parhaat matkasovellukset top 15 puhelimeen ja tabletille

Onko sinulla älypuhelin ja olet lähdössä matkalle? Jos suunnittelet reissua, lomaa tai työmatkaa, kannattaa ottaa avuksesi matkasovellukset. Niiden avulla kaikesta tulee helpompaa, nopeampaa ja inspiroivampaa! Skyscanner vinkkaa nyt parhaat matkasovellukset.

Me Skyscannerilla kävimme läpi satoja erilaisia matkasovelluksia, niin maksullisia kuin ilmaisiakin, ja kerromme nyt, mitä sovelluksia sinun kannattaa ladata lähtiessäsi matkalle. Tässä Top 15 parhaat matkasovellukset käyttöösi, oli sitten taskussasi iPhone, Android- tai Windows-puhelin.

1. Evernote

Parhaat matkasovellukset ovat sellaisia, jotka helpottavat matkustamista. Evernote on sellainen. Sinne voit tallentaa kaikki matkaan liittyvät sähköpostit, ystävien jakamat linkit, arvosteluja ravintoloista ja pakkauslistoja. Evernoteen on hyvä tallentaa juttuja myös siltä varalta, että jokin laitteistasi hajoaa matkan aikana. Evernoteen tallennat myös matkan aikana ottamasi valokuvat.
Lue parhaat vinkkimme matkakuvaukseen.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Tabletti

2. TripAdvisor

TripAdvisor on yksi kuuluisimmista ja parhaista matkasovelluksista. Se on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä, varsinkin jos matkustat matkakohteeseen ensimmäisen kerran. Muiden käyttäjien kirjoittamat arvostelut ovat hyödyllisiä ja niistä voi hieman päätellä, mikä kohteessa toimii ja mikä ei.

3. Sphere

Sphere on yksi parhaista matkasovelluksista siksi, että sen mukaansa tempaava tekniikka yhdistettynä kaiken maailman matkakohteisiin saa aikaan tunteen, kuin olisi kohteessa jo ennen matkalle lähtöä. Mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että kannattaisi jättää matkalle lähtö väliin.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Sphere

4. Google Maps

Google Maps ei paljon esittelyjä kaipaa. Se on yksi parhaista sovelluksista matkaa varten. Täältä voit ladata offline-kartat ennen matkaa ja merkitä karttoihin valmiiksi ne kohteet, joissa haluat matkan aikana käydä. Sovellus toimii siten myös ilman nettiyhteyttä.

5. Remember the milk

Tämän sovelluksen avulla teet suunnitelmia matkan ajaksi: mitä nähdä, minne mennä ja missä syödä. Sovelluksen avulla pysyt kärryillä ja hyödynnät lomasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on yksi parhaista matkasovelluksista. Jos loman aikana ajatukset karkaavat työasioihin, voit laittaa ne sovellukseen ylös, odottamaan kotiinpaluuta.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Puhelin käytössä

6. Pixlr-o-matic

Tässäpä hyvä sovellus kuvien ottamiseen ja editointiin. Pixlr-o-matic tarjoaa samankaltaisia toimintoja kuin Instagram, mutta vieläkin laajemmin. Ison, kalliin kameran kantaminen matkalla on aivan turhaa, joten tämä sovellus on omiaan niille, jotka tykkäävät valokuvaamisesta. Parhaat matkasovellukset ovat myös inspiroivia!

7. Flight+

Yksi suosituimmista iPhonen ilmaisista ja parhaista matkasovelluksista on Flight+. Sen avulla seuraat kätevästi kaikkia maailman lentoja reaaliajassa ja vain yhdellä käyttöliittymällä.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Lentokentällä

8. Forevermap

Tähän sovellukseen voit ladata reissulle tarvittavat kartat ja voit käyttää niitä perillä ilman nettiyhteyttä. Vaikka jätät puhelimesi lentotilaan, löydät silti reitin suosikkibaariisi, rannalle, kellaripubiin ja takaisin omalle kämpälle. Parhaat matkasovellukset ovat sellaisia, joihin ei aina tarvitse nettiyhteyttä.

9. TuneIn

Jos lähestyt keski-ikää ja sinun on aivan pakko saada kuunnella omaa suosikkiradiokanavaasi myös lomalla, tämä on oikea sovellus sinulle! Sen avulla voit virittää puhelimeen tai tablettiin yli 70 000 radiokanavaa, ilmaiseksi.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
TuneIn

10. Google translator (ja offline-sanakirjat)

Tämä sovellus tuskin selityksiä kaipaa! Ei tarvitse kantaa sanakirjaa taskussa. Parhaat matkasovellukset helpottavat lomailua.

11. TripIt

TripIt organisoi matkasuunnitelmasi selkeäksi matkareitiksi ja arkistoi kaikki matkaan liittyvät yksityiskohdat samaan paikkaan. TripIt:n avulla voi järjestellä myös oman työkalenterinsa.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Kalenteri kännykässä

12. Air BnB

Upea design, inspiroivat kuvat ja helppokäyttöisyys. Parhaat matkasovellukset ovat usein tällaisia. Air BnB:llä löydät uniikin paikan, jossa yöpyä. Kun olet buukannut yösi, pystyt lähettämään sovelluksella viestin suoraan huoneen vuokraajalle, päivittämään tuloajankohtaasi tai viestittelemään hänelle yöpymisesi aikana.

13. MyFitnessPal

Sovelluksen avulla voi laskea kaloreita, mutta sillä voi myös skannata viivakoodeja saaden näkyviin tuotteiden ravintoarvot (englanniksi). Erityisen käytännöllistä, jos satut olemaan ulkomaisessa supermarketissa ostamassa valmisruokaa.

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Mies puhelin käsissä

14. AroundMe

AroundMe:n avulla voit etsiä lähelläsi olevia tärkeitä kohteita kuten ravintoloita, hotelleja, teattereita, pysäköintimahdollisuuksia ja sairaaloita. Tämä sovellus voi olla yksi tärkeimmistä matkasovelluksista matkallasi.

15. Skyscanner

Skyscannerin ilmainen matkasovellus on yksi parhaista matkasovelluksista mitä markkinoilla on. Itse asiassa, se on maailman tehokkain ja joustavin matkahakuun sopiva sovellus. Sen avulla etsit ja varaat halpoja matkoja, olet sitten missä tahansa. Kun etsit matkainspiraatiota, pyörität vain maapalloa nähdäksesi mihin kohteisiin on edullisinta lentää juuri nyt. Mobiili matkanetsintä ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Parhaat lennot maailmalle Skyscannerin avulla
Mies varaamassa lentoja

Parhaat matkasovellukset

Sovellus Mihin tarkoitukseen?
Evernote Muistiinpanot, valokuvat
TripAdvisor Matkasuunnittelu ja -vinkit
Sphere Matkasuunnittelu ja -vinkit
Google Maps Kartat
Remember the Milk Matkasuunnittelu ja muistiinpanot
Pixlr-o-matic Valokuvien ottaminen ja editointi
Flight+ Lentoaikataulut
Forevermap Kartat
TuneIn Musiikki
Google translator Kielet
TripIt Matkasuunnittelu ja muistiinpanot
AirBnB Majoitus
MyFitnessPal Terveys ja ruokailu
AroundMe Lähellä olevat kohteet
Skyscanner Matkahaku, lennot, hotellit, autovuokraus
   

Lue myös nämä:

Skyscannerin pakkausopas
16 vinkkiä pakkaamiseen; näiden avulla saat kaiken mahtumaan mukaan näppärästi!

12 kätevää varustetta matkalle
Onko veljesi, siskosi, poikaystäväsi, puolisosi tai työkaverisi himomatkailija? Ja et tiedä, mitä antaa hänelle lahjaksi? Me kerromme! Skyscanner esittelee nyt 12 matkailijan hyödyllistä varustetta, joiden avulla matkastasi tulee entistä mukavampi.

Etsi halpoja lentoja Skyscannerin karttahaun avulla
Jos olet joustava matkaaja ja olet valmis matkustamaan melkein minne vain, Skyscannerin hintavertailukartta auttaa sinua löytämään aivan uusia matkakohteita, joista et osannut unelmoidakaan.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.