Kartta

 Heathrow’n lentoasema

Lontoon suurin lentokenttä London Heathrow Airport on varustettu hyvällä palvelutarjonnalla, joten rentoutuminen ennen lentoa onnistuu loistavasti. Kauneudenhoitotuotteet, vaatteet ja asusteet, tekniset vimpaimet, ruoka ja viini sekä tietenkin suuri valikoima verovapaita tuotteita tekevät lentokentästä erinomaisen paikan ostosten tekoon. Viime hetken tuliaiset ja lahjat löytyvät Heathrow’lta nopeasti. Tuotteet voi jopa varata etukäteen myöhempää noutamista varten.

Hyvin ansaittua rentoutumista varten kannattaa suunnata johonkin Heathrow’n terminaalirakennuksen monista kahviloista, baareista ja ravintoloista. Näihin kuuluvat EAT, YO Sushi, Carluccio’s, Cafe Rouge, Wagamama, Rhubarb ja M&S Food. Heathrow’lta löytyvät niin hienot ravintolat, terveellisemmät vaihtoehdot kuin noutoruokakin. Lentokentällä voit varata liput Lontoon turistikierroksille tai teatteriesityksiin. Perheille ja liikematkustajille on omat lounge-alueensa. Invalideille ja yksin matkustaville lapsille on tarjolla avustuspalvelu. Sähköpostin tarkastaminen onnistuu Wlan-verkossa, ja laskeutuvien koneiden bongaaminen Heathrow’n katselualueella.

Skyscannerillä löydät edullisimmat lennot Heathrow’n lentoasemalle. Käytä lentohakuamme löytääksesi sopivimmat lennot tiettyinä päivämäärinä, tietyn kuukauden aikana tai jopa koko vuotena. Voit hakea lentoja Heathrow’n lentoasemalta tiettyyn määränpäähän, tai kirjoittaa kohdekenttään "mihin tahansa". Näin saat parhaat hinnat kohteisiin ympäri maailman.Voit suodattaa hakuasi lentoyhtiön ja määränpään lentokentän mukaan. Lisätietoa Heathrow’n lentoaseman lentoyhteyksistä saat tämän sivun linkkejä klikkaamalla.

Lentokentät lähellä lentokenttää Lontoo Heathrow:

 Lentokentän kulkuyhteydet

Ajaminen piilota 

Heathrow sijaitsee 24 kilometriä Lontoon keskustan länsipuolella, ja sinne pääsee helposti moottoriteiltä M4 ja M25.

Terminaalit 1 ja 3

Nämä terminaalit ovat lähellä toisiaan. Käänny M4:ltä liittymässä 4 tai M25:ltä liittymässä 15 ja seuraa opasteita "Heathrow Terminals 1 and 3".

Terminaali 4

Terminaali sijaitsee lentokentän etelälaidalla ja sillä on oma sisäänkäyntinsä. Käänny M25:ltä liittymässä 14 ja seuraa opasteita "Heathrow Terminal 4" tai käänny M4:ltä littymässä 4b ja seuraa moottoritietä M25 etelään liittymään 14.

Terminaali 5

Tämä terminaali on Western Perimeter Road -tien varrella, jonne pääse liittymästä 14 M25:n varrella tai M4:ltä, liittymästä 4b ja sitten moottoritietä M25 etelään seuraten liittymään 14 asti.

Navigaattoriin voi syöttää seuraavat postinumerot:

Terminaali 1: TW6 1AP

Terminaali 3: TW6 1QG

Terminaali 4: TW6 3XA

 

Junat piilota 

Junat ovat nopein yhteys Heathrow'n ja Lontoon keskustan välillä. Junan voi valita näistä vaihtoehdoista:

Heathrow Express

Nopein vaihtoehto, matka-aika Lontoon Paddingtoniin on 15 minutes, ja junia kulkee 15 minuutin välein.

Heathrow Connect

Tämä juna pysähtyy paikallisasemilla Länsi-Lontoossa, ja matka Paddington kestää 26 minuuttia.

Bussit piilota 

National Express ja muut liikennöitsijät ajavat vuoroja Heathrow'lta yli viiteen sataan määränpäähän. Laaja paikallisbussien verkosto yhdistää Heathrow'n kohteisiin Länsi-Lontoossa ja Thames Valley -alueella.

 

Taksi piilota 

Taksilla pääsee joustavasti perille Lontooseen tai lähiseudun kohteisiin Heathrow'lta. Taksiyhtiöitä Heathrow'lla on kolme. Klassiset mustat Lontoon taksit, henkilöauton vuokraus tai henkilökohtaisen kuljettajan vuoraus löytyvät kaikki.

Ikoniset Lontoon mustat taksit löytyvät taksitolpilta kaikkien terminaalien edestä. Matka Lontoon keskustaan vie yleensä 30 minuutista tuntiin. Matkat Lontoon sisällä ja 20 mailin säteellä lentokentästä laskutetaan taksamittarin mukaan, tai kiinteästä hinnasta voidaan sopia. 

 Heathrow'lle liikennöivät lentoyhtiöt

 Lentokentän yhteystiedot

Lontoo Heathrow Lentokenttä

Osoite:
Heathrow Point West,
234 Bath Road,
Hayes,
Middlesex,
UB3 5AP,
UNITED KINGDOM

Verkkosivusto

 Kohteen tiedot

Pituuspiiri:0° 27' 10'' W
Leveyspiiri:51° 28' 17'' N
IATA-koodi:LHR
ICAO-koodi:

 Lentokentän sijainti

Google map

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.