Lennot lentoasemalta Alexandria Borg El Arab kohteeseen Punainenmeri

Halvat lennot lentoasemalta Alexandria Borg El Arab kohteeseen Punainenmeri

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Alexandria Borg El Arab kohteeseen Punainenmeri tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Alexandria Borg El Arab kohteeseen Punainenmeri

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:201 €, Hurghada
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 20 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin2
Suosituin lentoyhtiöEgyptAir

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Alexandria Borg El Arab lentoasemalle Hurghada kohteessa Punainenmeri.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Alexandria Borg El Arab kohteeseen Punainenmeri seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 201 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Punainenmeri, joka on 391 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Alexandria Borg El Arab lentoasemalle Marsa Allam on tällä hetkellä kesäkuuta.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Alexandria Borg El Arab lentoasemalle Hurghada on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Alexandria Borg El Arab kohteeseen Punainenmeri lähtevät torstai 6. kesäkuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Alexandria Borg El Arab, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Punainenmeri, on Hurghada. Halvin kaupungin Hurghada lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Hurghada.
Lentoaseman Alexandria Borg El Arab ja kohteen Punainenmeri välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 20 minuuttia.