Lennot lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri

Halvat lennot lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:52 €, Porto
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 32 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin14
Suosituin lentoyhtiöeasyJet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg lentoasemalle Porto kohteessa Porton piiri.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 52 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Porton piiri, joka on 127 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri on tällä hetkellä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg kohteeseen Porton piiri lähtevät lauantai 7. syyskuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Basel-Mühlhausen-Freiburg, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Porton piiri, on Porto. Halvin kaupungin Porto lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Porto.
Lentoaseman Basel-Mühlhausen-Freiburg ja kohteen Porton piiri välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 32 minuuttia.