Lennot kohteesta Bukarest kohteeseen Kreeta

Lentotarjoukset kaupungista Bukarest maahan Kreeta

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Bukarest maahan Kreeta tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Bukarest maahan Kreeta

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:54 €, Hania
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 51 min
Halvin lähtölentoasemaBukarest Otopeni
Suosituin lentoyhtiöRyanair

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Bukarest kohteeseen Kreeta seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 54 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kreeta, joka on 161 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Bukarest lentoasemalle Kreeta Heraklion on tällä hetkellä lokakuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Bukarest lentoasemalle Sitia on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Bukarest lentoasemalle Kreeta Hania on yleensä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Bukarest kohteeseen Kreeta lähtevät keskiviikko 9. lokakuuta 2024.
Lentoasema Bukarest Otopeni tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kreeta.
Jos lentosi lähtee kaupungista Bukarest, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kreeta, on Hania. Halvin lentoasema kaupungin Hania lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kreeta Hania.
Kaupungin Bukarest ja kohteen Kreeta välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 50 minuuttia.