Lennot kohteesta Peking kohteeseen Englanti

Lentotarjoukset kaupungista Peking maahan Englanti

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Peking maahan Englanti tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Peking maahan Englanti

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:529 €, Lontoo
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika11 t 46 min
Halvin lähtölentoasemaPeking Daxing
Suosituin lentoyhtiöAir China

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Peking kohteeseen Englanti seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 529 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Englanti, joka on 827 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Peking lentoasemalle Bournemouth on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Peking lentoasemalle Liverpool on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Peking lentoasemalle Leeds Bradford on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Peking lentoasemalle Norwich on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Peking kohteeseen Englanti lähtevät maanantai 17. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Peking Daxing ja Peking Capital tarjoavat suorat lennot kohteeseen Englanti.
Jos lentosi lähtee kaupungista Peking, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Englanti, on Lontoo. Halvin lentoasema kaupungin Lontoo lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Lontoo Heathrow.
Kaupungin Peking ja kohteen Englanti välinen keskimääräinen lentoaika on 11 tuntia ja 46 minuuttia.