Lennot kohteesta Abu Dhabi kohteeseen Île-de-France

Lentotarjoukset kaupungista Abu Dhabi maahan Île-de-France

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Abu Dhabi maahan Île-de-France tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Abu Dhabi maahan Île-de-France

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:213 €, Pariisi
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika7 t 21 min
Halvin lähtölentoasemaZayed International
Suosituin lentoyhtiöEtihad Airways

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Abu Dhabi kohteeseen Île-de-France seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 213 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Île-de-France, joka on 522 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Pariisi Charles de Gaulle on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Pariisi Beauvais on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Abu Dhabi kohteeseen Île-de-France lähtevät keskiviikko 5. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Zayed International tarjoaa suorat lennot kohteeseen Île-de-France.
Jos lentosi lähtee kaupungista Abu Dhabi, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Île-de-France, on Pariisi. Halvin lentoasema kaupungin Pariisi lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Pariisi Beauvais.
Kaupungin Abu Dhabi ja kohteen Île-de-France välinen keskimääräinen lentoaika on 7 tuntia ja 21 minuuttia.