Lennot kohteesta Abu Dhabi kohteeseen Kerala

Lentotarjoukset kaupungista Abu Dhabi maahan Kerala

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Abu Dhabi maahan Kerala tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Abu Dhabi maahan Kerala

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:212 €, Kozhikode
Halvin kuukausi lentäähelmikuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 60 min
Halvin lähtölentoasemaZayed International
Suosituin lentoyhtiöEtihad Airways

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Abu Dhabi kohteeseen Kerala seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 212 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kerala, joka on 303 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Thiruvananthapuram on yleensä marraskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Kozhikode on yleensä helmikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Kannur International on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Kochi on yleensä maaliskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Abu Dhabi kohteeseen Kerala lähtevät torstai 20. helmikuuta 2025.
Lentoasema Zayed International tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kerala.
Jos lentosi lähtee kaupungista Abu Dhabi, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kerala, on Kozhikode. Halvin lentoasema kaupungin Kozhikode lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kozhikode.
Kaupungin Abu Dhabi ja kohteen Kerala välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 59 minuuttia.