Lennot kohteesta Abu Dhabi kohteeseen Al-Šarqiyya

Lentotarjoukset kaupungista Abu Dhabi maahan Al-Šarqiyya

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Abu Dhabi maahan Al-Šarqiyya tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Abu Dhabi maahan Al-Šarqiyya

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:39 €, Dammam
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 28 min
Halvin lähtölentoasemaZayed International
Suosituin lentoyhtiöEtihad Airways

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Abu Dhabi kohteeseen Al-Šarqiyya seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 39 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Al-Šarqiyya, joka on 81 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Qaisumah on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Alahsa on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Abu Dhabi lentoasemalle Dammam on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Abu Dhabi kohteeseen Al-Šarqiyya lähtevät keskiviikko 26. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Zayed International tarjoaa suorat lennot kohteeseen Al-Šarqiyya.
Jos lentosi lähtee kaupungista Abu Dhabi, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Al-Šarqiyya, on Dammam. Halvin lentoasema kaupungin Dammam lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Dammam.
Kaupungin Abu Dhabi ja kohteen Al-Šarqiyya välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 28 minuuttia.