Kartta

Halvat lennot Turku-Oulu

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Oulu...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen Oulu

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

186 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 515 kilometriä

2t 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oulu on yksi lentokenttä: Oulu.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Turku kohteeseen Oulu on 186 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 0min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Oulu.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Turku kohteeseen Oulu.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Turku-Oulu

Turusta ei pääse suoralla lennolla Ouluun. Lentovaihto on yleensä Helsingissä ja lentoyhtiö on Finnair. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2, ja Finnairin lennot lähtevät terminaalista T2. Kaikki Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odottaessasi. Kentällä on ilmainen wifi-yhteys. Lähtöporttien läheisyydessä on runsaasti istumapaikkoja ja pistokkeita, joissa voit ladata vaikkapa puhelintasi.

Näin löydät halvat lennot Turku Oulu -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Turku Oulu -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Turku Oulu -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle! Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lennolle lähtö Turusta

Turun lentokenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Turun keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20€.

Turun lentokentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Lentokentällä on myös käytössä ilmainen wifi-yhteys. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä.

Lennolta saapuminen Ouluun

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä pieni ja viihtyisä: siellä on yksi terminaali, juuri sopivasti palveluita ja liikenneyhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Bussit numero 8 ja 9 kulkevat lentokentältä keskustaan sekä mm. Teknologiakylään, Linnanmaalle ja Heikinharjuun. Bussilipun hinta on 5,80€. Jos sinua tullaan autolla vastaan, muista, että pysäköintialue P2:lle voi pysähtyä ilmaiseksi korkeintaan 20 minuutiksi. Takseja löytyy yleensä lentoaseman edustalta saapuvien lentojen aikataulujen mukaan. Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa noin 30€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Muista tarkistaa etukäteen, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä ovat sellaisia, jotka sinun tulisi pakata ruumaan meneviin matkalaukkuihisi. Lisätietoja matkatavaroiden pakkaamisesta saat mm. lentoyhtiöiltä ja lentokentiltä. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista.

Tiedäthän, että vaikka et tarvitsekaan passia, kotimaan lennoilla matkustaessa sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Hyvä tietää: Oulu

Sää ja ilmasto: Oulussa talvisäät ovat kylmempiä kuin etelässä, mutta leudompia kuin pohjoisemmassa Lapissa. Rannikolla keli on usein tuulinen, joten syksyt ja keväät tuntuvat yleensä viileiltä, mutta sadepäiviä on vähemmän kuin Turussa.

Hintataso: Oulun hintataso on lähes sama kuin Turun. Ostoksilla käydessä hintaeroa ei ole, mutta Oulun ravintoloissa hinnat ovat hieman edullisemmat. Oluttuoppi maksaa niin Turun kuin Oulun ravintoloissa keskimäärin 6€. Jos haluat lähteä mukavalle illalliselle, kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Oulun keskustassa noin 60€, kun taas Turun keskustassa sen hinta on keskimäärin 65€.

Muuta: Talvisin Ouluun matkustetaan yleensä nauttimaan puhtaista hangista ja hyvistä hiihtokeleistä. Kesäisin Oulussa on paljon aktiviteetteja: musiikkia, teatteria, luontoretkiä ja urheilutapahtumia. Muista myös käydä Oulun torilla ja piipahda kahvilla Tähtitornin kahvilassa.

Tiedot on tarkistettu maaliskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.