Lennot kohteesta Glasgow kohteeseen Kreeta

Lentotarjoukset kaupungista Glasgow maahan Kreeta

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Glasgow maahan Kreeta tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Glasgow maahan Kreeta

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:159 €, Iraklion
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 28 min
Halvin lähtölentoasemaGlasgow kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöJet2

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Glasgow kohteeseen Kreeta seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 159 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kreeta, joka on 320 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Glasgow lentoasemalle Kreeta Hania on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Glasgow lentoasemalle Kreeta Heraklion on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Glasgow lentoasemalle Sitia on yleensä elokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Glasgow kohteeseen Kreeta lähtevät torstai 20. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Glasgow kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kreeta.
Jos lentosi lähtee kaupungista Glasgow, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kreeta, on Iraklion. Halvin lentoasema kaupungin Iraklion lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kreeta Heraklion.
Kaupungin Glasgow ja kohteen Kreeta välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 27 minuuttia.