Lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Kitaa

Lentotarjoukset kaupungista Kööpenhamina maahan Kitaa

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Kööpenhamina maahan Kitaa tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Kööpenhamina maahan Kitaa

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:574 €, Godthab
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 51 min
Halvin lähtölentoasemaKööpenhamina
Suosituin lentoyhtiöAir Greenland

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Kitaa seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 574 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kitaa, joka on 989 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Godthab on yleensä tammikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Sisimiut on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Kangerlussuaq on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Aasiaat on yleensä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Kitaa lähtevät tiistai 7. tammikuuta 2025.
Lentoasema Kööpenhamina tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kitaa.
Jos lentosi lähtee kaupungista Kööpenhamina, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kitaa, on Godthab. Halvin lentoasema kaupungin Godthab lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Godthab.
Kaupungin Kööpenhamina ja kohteen Kitaa välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 51 minuuttia.