Lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Apulia

Lentotarjoukset kaupungista Kööpenhamina maahan Apulia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Kööpenhamina maahan Apulia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Kööpenhamina maahan Apulia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:105 €, Bari
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 39 min
Halvin lähtölentoasemaKööpenhamina
Suosituin lentoyhtiöScandinavian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Apulia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 105 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Apulia, joka on 183 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Bari on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Brindisi on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Foggia Gino Lisa on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Apulia lähtevät lauantai 22. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Kööpenhamina tarjoaa suorat lennot kohteeseen Apulia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Kööpenhamina, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Apulia, on Bari. Halvin lentoasema kaupungin Bari lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Bari.
Kaupungin Kööpenhamina ja kohteen Apulia välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 39 minuuttia.