Lennot lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department

Halvat lennot lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:217 €, Cartagena
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 42 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin14
Suosituin lentoyhtiöAvianca Costa Rica

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 217 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Bolívar Department, joka on 227 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department on tällä hetkellä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta San José Juan Santamaria kohteeseen Bolívar Department lähtevät lauantai 5. lokakuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta San José Juan Santamaria, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Bolívar Department, on Cartagena. Halvin kaupungin Cartagena lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Cartagena.
Lentoaseman San José Juan Santamaria ja kohteen Bolívar Department välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 42 minuuttia.