Lennot lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli

Halvat lennot lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:280 €, Malé
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika6 t 48 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin12
Suosituin lentoyhtiöHong Kong Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen lentoasemalle Velana International kohteessa Malé-atolli.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 280 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Malé-atolli, joka on 386 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli on tällä hetkellä tammikuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen kohteeseen Malé-atolli lähtevät keskiviikko 8. tammikuuta 2025.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Hongkongin kansainvälinen, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Malé-atolli, on Malé. Halvin kaupungin Malé lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Velana International.
Lentoaseman Hongkongin kansainvälinen ja kohteen Malé-atolli välinen keskimääräinen lentoaika on 6 tuntia ja 48 minuuttia.