Lennot kohteesta San José Juan Santamaria kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista San José maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista San José maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista San José Juan Santamaria maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:230 €, Los Angeles
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika6 t 19 min
Halvin lähtölentoasemaSan José Juan Santamaria
Suosituin lentoyhtiöAlaska Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista San José Juan Santamaria kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 230 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 458 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista San José Juan Santamaria lentoasemalle San Jose International on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista San José Juan Santamaria lentoasemalle Los Angeles kans.väl. on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista San José Juan Santamaria lentoasemalle Palm Springs kansainvälinen on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista San José Juan Santamaria lentoasemalle Santa Rosa on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista San José Juan Santamaria kohteeseen Kalifornia lähtevät torstai 19. syyskuuta 2024.
Lentoasema San José Juan Santamaria tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista San José Juan Santamaria, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Los Angeles. Halvin lentoasema kaupungin Los Angeles lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Los Angeles kans.väl..
Kaupungin San José Juan Santamaria ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 6 tuntia ja 19 minuuttia.