Lennot kohteesta Shanghai kohteeseen Zhejiang

Lentotarjoukset kaupungista Shanghai maahan Zhejiang

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Shanghai maahan Zhejiang tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Shanghai maahan Zhejiang

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:82 €, Ningbo
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 9 min
Halvin lähtölentoasemaShanghai Pudong
Suosituin lentoyhtiöChina Eastern

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Shanghai kohteeseen Zhejiang seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 82 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Zhejiang, joka on 380 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Shanghai lentoasemalle Hangzhou on yleensä toukokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Shanghai lentoasemalle Yiwu on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Shanghai lentoasemalle Taizhou on yleensä toukokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Shanghai lentoasemalle Wenzhou on yleensä toukokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Shanghai kohteeseen Zhejiang lähtevät tiistai 25. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Shanghai Pudong tarjoaa suorat lennot kohteeseen Zhejiang.
Jos lentosi lähtee kaupungista Shanghai, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Zhejiang, on Ningbo. Halvin lentoasema kaupungin Ningbo lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Ningbo.
Kaupungin Shanghai ja kohteen Zhejiang välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 8 minuuttia.