Lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Kööpenhamina maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Kööpenhamina maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Kööpenhamina maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:373 €, Los Angeles
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika11 t 27 min
Halvin lähtölentoasemaKööpenhamina
Suosituin lentoyhtiöScandinavian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 373 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 689 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Santa Barbara kunnallinen on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle San Francisco kans.väl. on yleensä helmikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Oakland Metropolitan Oak on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Los Angeles kans.väl. on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Kalifornia lähtevät torstai 13. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Kööpenhamina tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Kööpenhamina, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Los Angeles. Halvin lentoasema kaupungin Los Angeles lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Los Angeles kans.väl..
Kaupungin Kööpenhamina ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 11 tuntia ja 26 minuuttia.