Lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Kanariansaaret

Lentotarjoukset kaupungista Kööpenhamina maahan Kanariansaaret

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Kööpenhamina maahan Kanariansaaret tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Kööpenhamina maahan Kanariansaaret

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:131 €, Teneriffa
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika5 t 25 min
Halvin lähtölentoasemaKööpenhamina
Suosituin lentoyhtiöNorwegian Air Sweden

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Kanariansaaret seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 131 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kanariansaaret, joka on 271 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Teneriffa Norte on tällä hetkellä tammikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kööpenhamina lentoasemalle Teneriffa Reina Sofia on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Kööpenhamina kohteeseen Kanariansaaret lähtevät torstai 9. tammikuuta 2025.
Lentoasema Kööpenhamina tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kanariansaaret.
Jos lentosi lähtee kaupungista Kööpenhamina, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kanariansaaret, on Teneriffa. Halvin lentoasema kaupungin Teneriffa lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Teneriffa Norte.
Kaupungin Kööpenhamina ja kohteen Kanariansaaret välinen keskimääräinen lentoaika on 5 tuntia ja 24 minuuttia.