Lennot kohteesta Bukarest kohteeseen Kanariansaaret

Lentotarjoukset kaupungista Bukarest maahan Kanariansaaret

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Bukarest maahan Kanariansaaret tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Bukarest maahan Kanariansaaret

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:104 €, Teneriffa
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika6 t 10 min
Halvin lähtölentoasemaBukarest Otopeni
Suosituin lentoyhtiöWizz Air Malta

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Bukarest kohteeseen Kanariansaaret seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 104 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kanariansaaret, joka on 263 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Bukarest lentoasemalle Teneriffa Reina Sofia on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Bukarest lentoasemalle Valverde Hierro on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Bukarest kohteeseen Kanariansaaret lähtevät torstai 6. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Bukarest Otopeni tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kanariansaaret.
Jos lentosi lähtee kaupungista Bukarest, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kanariansaaret, on Teneriffa. Halvin lentoasema kaupungin Teneriffa lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Teneriffa Reina Sofia.
Kaupungin Bukarest ja kohteen Kanariansaaret välinen keskimääräinen lentoaika on 6 tuntia ja 10 minuuttia.