Havre-Saint-Pierre

22.11.2019 - 23.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Auberge Niapiskau, La Pointe Du Nord sekä Complexe MV ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Havre-Saint-Pierre perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Havre-Saint-Pierre klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 58 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Havre-Saint-Pierressa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 84 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 63 € per yö. Tämä on 13 % edullisempi kuin keskiarvohinta 72 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Havre-Saint-Pierre odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on −1,0 °C/30,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,0 °C/69,8 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −16,9 °C/1,6 °F.
Kohteen Havre-Saint-Pierre lähin lentokenttä on Havre St Pierre (YGV) (7,09 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Port Menier (66,11 km)

Suunnittele matka kohteeseen Kanada

Paikassa Havre-Saint-Pierre ja sen lähellä