xTravalyst
Skyscanner x Travalyst

Olemme ylpeänä osa Travalystia

Hänen kuninkaallisensa korkeutensa, Sussexin herttuan johtama Travalyst on maailmanlaajuinen kumppanuusohjelma, joka on perustettu muuttamaan matkustamisen tulevaisuutta kaikille. Skyscanner on perustajajäsen Booking.comin, Ctripin, TripAdvisorin ja Visan rinnalla.

Me Skyscannerilla ymmärrämme matkustamisen voiman

Se voi avata mieliä ja muuttaa elämiä. Se pitää meidät uteliaina ja yhteydessä toisiimme. Haluamme kaikkien voivan kokea matkustamisen, sekä tänään että huomenna.

Poika seisoo veneessä heiluttaen ruokoja

“Matkailun ansiosta ihmiset voivat tutustua uusiin paikkoihin ja oppia ymmärtämään ja kokemaan empatiaa muita kulttuureja kohtaan tavalla, joka ei olisi muuten mahdollista. Meidän vastuumme matkailualan johtajina on uskaltaa tehdä päätöksiä ja ryhtyä toimiin matkailun muuttamiseksi niin, että tulevatkin sukupolvet voisivat nauttia maailmastamme.”

,Moshe Rafiah, , Skyscannerin toimitusjohtaja

Moshe Rafiah, Skyscannerin toimitusjohtaja

Mutta tämä on meitäkin suurempaa

Tämä on haaste, joka vaatii uusia ajattelumalleja. Siksi olemme yhdistäneet voimamme matkustusalan isoimpien nimien kanssa, ja toivomme palautetta, ideoita ja inspiraatiota kaikilta. Travalyst etsii aktiivisesti paikallisia yhteisöjä, hallituksia, NGO:ita, johtavia yrityksiä ja sosiaalisia vaikuttajia yhteistyöhön.

Meidän tehtävämme on ottaa huomioon liian turismin vaikutukset, paikallisten yhteisöjen tukeminen, ilmastonmuutoksen huomioonottaminen, ympäristön vahinkojen minimointi sekä eläinkunnan suojeleminen.

Nainen istuu kivellä ihaillen maisemaa.

“Yhteisöjen, asiakkaiden ja yritysten tuominen yhteen on paras mahdollisuutemme suojella kohteita ja ekosysteemejä tuleville sukupolville.”

Sussexin Herttua

Sussexin Herttua

Se ei ole helppoa, mutta Skyscannerilla ongelmanratkaisu on valettu geeniperimäämme

Vuodesta 2000 alkaen, tehtyjen matkojen määrä ympäri maailman on tuplaantunut joka vuosi; vuoteen 2030 mennessä, 1.8 biljoonaa ihmistä tulee matkustamaan kansainvälisesti*. Mutta tiedämme, että kestävä lentäminen ei tarkoita lentämisen lopettamista – se tarkoittaa maailmamme tutkimista ja sen suojelemista samanaikaisesti.

Me Skyscannerilla nostamme tietoisuutta olemalla yhteydessä ja opettamalla matkustajiamme ymmärtämään jokaisen matkaan liittyvän valinnan vaikutukset. Matkamme on vasta alussa, mutta olemme positiivisin mielin. Matkustajat haluavat kestäviä vaihtoehtoja. Saavutamme lähes 100 miljoonaa matkustajaa kuussa, ja heistä 10 miljoonaa on jo valinnut vihreämmän lennon kauttamme.

Mutta ongelman ydin on isompi. Alan tulee muuttua, ja Skyscanner auttaa johtamaan tätä muutosta.

Lue lisää osoitteesta travalyst.org

*Maailmanpankin mukaan.