COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset vihjeet Parhaat äkkilähdöt Skyscannerin avulla

Kaikki artikkelit

Parhaat äkkilähdöt Skyscannerin avulla

Jos talviloma jäi varaamatta tai heräsit nyt vasta varaamaan matkaa pääsiäiseksi, et ole myöhässä.

Nimittäin äkkilähtöjä löytyy, kun osaa vain etsiä. Me tiedämme, miten saat viime hetken lennot todella edullisesti. Ja tässä vinkkimme:

1. Ole joustava matkapäivien suhteen

Tiesithän, että lentojen hinnat voivat vaihdella huomattavasti päivästä toiseen? Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, kannattaa olla joustava ja etsiä lentoja eri päiville.
Kirjoita Skyscannerin matkahakukoneeseen lähtöpaikka ja matkakohde, ja valitse matkustusajaksi koko kuukausi. Matkahaku näyttää sinulle kalenterin, jossa lennot näkyvät päivittäin, koko kuukaudelle. Näin löydät parhaat äkkilähdöt helposti yhdellä silmäyksellä.

Muista, että myös talvilomalla voi joustaa matkapäivien suhteen. Tähtää neljän päivän reissuun ja saat heti joustonvaraa matkapäivien valintaan!

parhaat äkkilähdöt eri päiville

2. Seuraa somekanavia ja tilaa uutiskirje

Koska et ole ainoa, joka etsii äkkilähtöjä, kannattaa olla valppaana. Jos suosikkilentoyhtiölläsi on uutiskirje, tilaa se. Varsinkin reittilennoilla on useimmiten vapaita paikkoja ja niistä saat kätevästi tiedon uutiskirjeessä. Kannattaa myös seurata lentoyhtiöiden some-sivuja. Ota siis haltuun Facebook, Twitter ja Instagram!

parhaat äkkilähdöt somessa

3. Hintahälytys tuo parhaat äkkilähdöt sähköpostiisi

Skyscannerin hintahälytysten avulla nappaat helposti parhaat äkkilähdöt. Mitä hintahälytys oikein tarkoittaa? Noh, hintahälytysten avulla pysyt näppärästi kärryillä lentojen hinnoista, sillä merkitset itseäsi kiinnostavat lennot ja me lähetämme sinulle sähköpostia, kun seuraamiesi lentojen hinnat nousevat ja laskevat. Lue lisää: Hintahälytysten avulla halvat äkkilähdöt.

4. Anna äkkilähtöjen määritellä matkakohteesi

Löytääksesi parhaat äkkilähdöt, sinun kannattaa olla joustava. Ja sillä emme tarkoita pelkästään sitä, että olet valmis matkustamaan mitä ihmeellisimpiin vuorokauden aikoihin, vaan sitä, että olet joustava myös päämääräsi ja lentokenttäsi suhteen. Joustavuus saattaa johtaa sinut ihan uuteen, ennenkuulumattoman ihanaan lomakohteeseen. Jos olet valmis siis olemaan joustava, kokeile Skyscannerin Kaikkialle-hakua. Sen avulla löydät halvat lennot ja saat uusia ideoita matkoillesi.

5. Käytä näppärää karttahakua

Voit myös etsiä halvat äkkilähdöt kartalta. Jos ajatuksissa on vaikkapa talvilomareissu Eurooppaan tai suunnitelmissasi on pääsiäisen viettoa Välimeren rannalla, Skyscannerin matkahausta löydät hintavertailukartan, jonka avulla näet kätevästi kaikki matkakohteet ja äkkilähdöt. Voit kohdistaa karttahaun mihin päin maailmaa tahansa ja valita halvimmat lentohinnat vetovalikosta. Lue lisää: Näin käytät Skyscannerin karttahakua.

parhaat äkkilähdöt

6. Suurissa kaupungeissa on monta lentokenttää

Jotta löytäisit parhaat äkkilähdöt, etsi lentoja useille eri lentokentille. Jos siis olet matkalla vaikkapa Kölniin, klikkaa Skyscannerin matkahaussa Lisää lähiseudun lentokentät. Näin saat näkyviin lentoja myös Kölnin lähellä sijaitseville kentille ja saatat löytää vieläkin halvemmat lennot. Lennot Lontoon Gatwickiin ja Heathrow’lle voivat olla aivan eri hintaisia, käytä siis lähilentokenttähakua.

7. Parhaat äkkilähdöt Skyscannerin matkasovelluksella

Lataa helppokäyttöinen matkasovellus iPhoneen tai Android-puhelimeen, ja matkasovellus vertaa puolestasi lentoja, etsii äkkilähtöjä ja löytää lentotarjoukset.
Lataa Skyscannerin näppärä matkasovellus iPhoneen tai Android-puhelimeen.

parhaat äkkilähdöt puheimeen

Lue myös nämä:

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen.
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Etsi halpoja lentoja Skyscannerin karttahaun avulla
Jos olet joustava matkaaja ja olet valmis matkustamaan melkein minne vain, Skyscannerin hintavertailukartta auttaa sinua löytämään aivan uusia matkakohteita, joista et osannut unelmoidakaan.

12 kätevää varustetta matkalle
Skyscanner esittelee nyt 12 matkailijan hyödyllistä varustetta, joiden avulla matkastasi tulee entistä mukavampi.

Parhaat tarjoukset lähimmältä lentokentältäsi Skyscannerin avulla
Haluatko tietoja kotilentokenttäsi edullisista lennoista? Kuinka se onnistuu? Helppoa! Seuraa ohjeitamme: luo Skyscanner-tili ja tilaa uutiskirjeemme.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autonvuokrauksesta.