uutiset vihjeet Kiinnostavatko äkkilähdöt? Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään

Kaikki artikkelit

Kiinnostavatko äkkilähdöt? Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään

Vieläkö on äkkilähtöjä? Kyllä vain! Vaikka halpalentoyhtiöt tarjoavat edullisia lentoja jatkuvasti, myös äkkilähtöjä löytyy, kun osaa vain etsiä. Hintahälytys, uutiskirjeet, joustavat matkapäivät... Skyscanner antaa muutaman vinkin, joiden avulla löydät parhaat äkkilähdöt.

Kartta

1. Ole joustava matkapäivien suhteen

Tiesithän, että lentojen hinnat voivat vaihdella huomattavasti päivästä toiseen? Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, kannattaa olla joustava ja etsiä lentoja eri päiville, viikoille ja kuukausille.
Kirjoita Skyscannerin matkahakukoneeseen lähtöpaikka ja matkakohde, ja valitse matkustusajaksi koko kuukausi. Matkahaku näyttää sinulle kalenterin, jossa matkat näkyvät päivittäin. Näin löydät halvat äkkilähdöt helposti.

Kuukausihaku

2. Tilaa uutiskirje

Koska et ole ainoa, joka etsii äkkilähtöjä, kannattaa olla valppaana. Jos suosikkilentoyhtiölläsi on uutiskirje, tilaa se. Varsinkin reittilennoilla on useimmiten vapaita paikkoja ja niistä saat kätevästi tiedon uutiskirjeessä. Kannattaa myös seurata lentoyhtiöiden some-sivuja. Ota siis haltuun Facebook, Twitter ja Instagram!

Myös Skyscanner kertoo parhaista äkkilähdöistä uutiskirjeessään. Joten tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä parhaista äkkilähdöistä. Lue lisää: Tätä kaikkea löydät Skyscannerin uutiskirjeestä.

Uutiskirje

3. Hintahälytys on oiva apu

Skyscannerin hintahälytykset avulla nappaat parhaat äkkilähdöt. Hintahälytysten avulla pysyt näppärästi kärryillä lentojen hinnoista, sillä merkitset itseäsi kiinnostavat lennot ja me lähetämme sinulle sähköpostia, kun seuraamiesi lentojen hinnat nousevat ja laskevat. Lue lisää: Hintahälytysten avulla halvat äkkilähdöt.

Hintahälytys

4. Ole joustava

Löytääksesi parhaat äkkilähdöt, sinun kannattaa olla joustava. Ja sillä emme tarkoita pelkästään sitä, että olet valmis matkustamaan mitä ihmeellisimpiin vuorokauden aikoihin, vaan sitä, että olet joustava myös päämääräsi ja lentokenttäsi suhteen. Joustavuus saattaa johtaa sinut ihan uuteen, ennenkuulumattoman ihanaan lomakohteeseen. Jos olet valmis siis olemaan joustava, kokeile Skyscannerin kaikkialle -hakua. Sen avulla löydät halvat lennot ja saat uusia ideoita matkoillesi.

Löydä parhaat äkkilähdöt
Näin käytät Kaikkialle-hakua

5. Käytä näppärää karttahakua

Voit etsiä halvat äkkilähdöt kartalta. Skyscannerin matkahausta löydät hintavertailukartan, jonka avulla näet kätevästi kaikki halvat lennot ja äkkilähdöt. Voit kohdistaa karttahaun mihin päin maailmaa tahansa ja valita halvimmat lentohinnat vetovalikosta. Lue lisää: Näin käytät Skyscannerin karttahakua.

Skyscannerin karttahaku

6. Suurissa kaupungeissa on monta lentokenttää

Jotta löytäisit parhaat äkkilähdöt, etsi lentoja useille eri lentokentille. Jos siis olet matkalla vaikkapa Kölniin, klikkaa Skyscannerin matkahaussa Lisää lähiseudun lentokentät. Näin saat näkyviin lentoja myös Kölnin lähellä sijaitseville kentille ja saatat löytää vieläkin halvemmat lennot. Lennot Lontoon Gatwickiin ja Heathrow’lle voivat olla aivan eri hintaisia, käytä siis lähilentokenttähakua.

Matkalle

7. Äkkilähtö Skyscannerin matkasovellusella

Löydä äkkilähdöt näppärästi Skyscannerin matkasovelluksella. Lataa helppokäyttöinen matkasovellus iPhoneen tai Android-puhelimeen, ja matkasovellus vertaa puolestasi lentoja, etsii äkkilähtöjä ja löytää lentotarjoukset.
Lataa Skyscannerin näppärä matkasovellus iPhoneen tai Android-puhelimeen.

Löydä parhaat äkkilähdöt
Sovellus

Lue myös nämä:

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen.
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Etsi halpoja lentoja Skyscannerin karttahaun avulla
Jos olet joustava matkaaja ja olet valmis matkustamaan melkein minne vain, Skyscannerin hintavertailukartta auttaa sinua löytämään aivan uusia matkakohteita, joista et osannut unelmoidakaan.

12 kätevää varustetta matkalle
Skyscanner esittelee nyt 12 matkailijan hyödyllistä varustetta, joiden avulla matkastasi tulee entistä mukavampi.

Parhaat tarjoukset lähimmältä lentokentältäsi Skyscannerin avulla
Haluatko tietoja kotilentokenttäsi edullisista lennoista? Kuinka se onnistuu? Helppoa! Seuraa ohjeitamme: luo Skyscanner-tili ja tilaa uutiskirjeemme.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autonvuokrauksesta.

Kartta